Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Ree Park

Rabatt på entrebilletten til Ree Park

Tre inn i en verden av store opplevelser i Djurslands store safaripark! I Ree Park, Ebeltoft Safari, møter du ville dyr fra 5 kontinenter i enestående omgivelser. Parken strekker seg over 45 hektar i et kupert landskap med skog, sjøer og store gressarealer. Du kan oppleve dyrene på mange spenndende måter. På den guidede safarituren blant savannens dyr, under dagens fodringer, i høyden fra de vakre anlagte trebroene eller på ryggen av en kamel. Med dansommer får du 20 % rabatt på billettene.

Opplevelser i Ree Park

Ta med safaribilen ut på den store savannen og nyt synet av Afrikas mangfoldige dyreliv. Guiden forteller om dyrene underveis og du kommer helt tett på bl.a. giraffer, strutser, zebraer, verdens største antiloper – og som noe helt spesielt kan du møte Danmarks eneste sorte nesehorn! Hvordan jager en gepard? Hva er sortbjørnens livsrett? Hvor sterk er en løve? Under dagens mange fodringer får du svar på mange spørgsmål. Vær med når vi sender gepardens frokost av sted i 70 km i timen, når løvene virkelig skal springe for maten og mye annet. Dra på oppdagelse på apeøyene. Her møder du nysgjerrige lemurer, dødningehovedaber og gibbonaber. Flere av apene går fritt rundt og kommer helt tett på deg og din familie på deres vandring gjennom det fascinerende univers. Opplev en verden av fjæer, farver og fakta ved dagens spenndende fugleshow. Kanskje er du heldig og får lov til å holde en af de store rovfuglene på hånden. De store asiatiske kamelene står klare til å ta deg med. Prøv en morsom ridetur på ørkenens skip.

Hvordan oppnår jeg rabatten?

Hvis du allerede har bestilt sommerhus skal du kontakte en av følgende for å bestille billettene:

Vår kundeservice på tlf. 21 99 90 10 eller mail dansommer@dansommer.no

Servicekontor Ebeltoft tlf. +45 3914 3023 eller ebeltoft@dansommer.dk

Servicekontor Fjellerup tlf. +45 3914 3037 eller  fjellerup@dansommer.dk

Billettene får du utlevert sammen med nøkkelen til sommerhuset når du ankommer. OBS! Det er ikke mulig å få rabatten ved inngangen til Ree Park