Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Fårup Sommerland

Fornøyelser i vann og på land

Som den eneste i Norden kjører rutsjebanen Orkanen både over og UNDER vannet! Den er den største nyheten i Fårup Sommerland og åpnet i juni 2013. Orkanen tar deg først opp i 7. etasjes høyde og med 75 km/t ryker du ned under vannet og fortsetter skremmende tett på trær og busker, mens dine føtter dingler fritt i luften! Liker du til hurtig akselerasjon, bør du også prøve rutsjebanen Lynet. Her blir du skutt av sted fra 0 til 80 km/t på kun 2 sekunder og turen går deretter gjennom ville loops og svinger. Eller vil du heller prøve en trerutsjebane, så er det Falken (Danmarks hurtigste trerutsjebane) du skal prøve.

Danmarks største oppvarmede Aquapark finner du også i Fårup Sommerland. Her kan dere boltre dere i de ville bølgene i Bølgebassenget, suse om kapp på Surfhill eller kjøre sammen i kjemperingene i Vannslangen. Når dere så har fått nok vannplaskeri og har blitt tørre, kan dere kose dere i barnetivoliet, hoppe på de mange trampolinene, få testet sansene i 4D-biografen eller slappe av i skyggen av trærne og leke ved det store grill-selv området, hvor flere glohete griller står klare til dere. Vil dere derimot heller ha deres livsretter, besøk den lekre buffetrestauranten, parken og mange andre spisesteder istedet. Og glem ikke at når entréen er betalt er alle fornøyelser og Aquaparken gratis hele dagen!

Rabatt med dansommer

Fårup Sommerland ligger tett på stranden og allikevel helt ute mot skogen. Hele familien kan her oppleve mange ville, morsomme og vannvittige våte aktiviteter i en av Danmarks største turistattraksjoner. Her finners alt fra ville rutsjebaner og barnetivoli til Danmarks største og våteste vannland! Spar mellom 20,- på 1-dagsbillettereller 30,- kr på 2-dagsbilletter til Fårup Sommerland. Når du leier et sommerhus i Nordjylland hos dansommer får du tilgang til en voucher til Fårup Sommerland. Få den perfekte ferien i sommerhus med 2 dagsentre til Fårup Sommerlands mange forlystelser

Slik får du rabatt
Når du har bestilt ditt feriehus, får du tilgang til en rabattkupong gjennom ditt leiebevis. Skriv ut og lever denne kupongen ved inngangen til parken.. Kan du derimot ikke se rabattkupongen i ditt leiebevis, har du dessverre ikke bestilt et sommerhus hvor vi kan tilby billetter. Alle billetter, untatt de i den danske høstferien, er 2-dagsbilletter, hvor du kan komme inn i Fårup Sommerland hele 2 dager i din ferie. Begge dagene må ligge innenfor en periode på 7 dager og innenfor leieperioden av sommerhuset. Billettene til den danske høstferien er såkalte høstferiekort, hvor du kan komme inn så mange ganger du vil i høstferien.