Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Danmark – hele familiens feriefavoritt

Danmark er og forblir nordmenns favorittdestinasjon for feriehusferie!

 

 

family inside holiday house
I generasjoner har nordmenn satt pris på sin ferie i deilige Danmark. At vi har et ønske om å reise tilbake år etter år er den største bekreftelsen på dette. Med kilometervis av hvite sandstrender, sjarmerende småbyer og korte avstander er det lett å forstå hvorfor det er et så yndet ferieland for nordmenn. Danmark er hygge, nærhet, opplevelser og kvalitet. Bor du i feriehus får du nyte alle disse høydepunktene etter dine ønsker fra orkesterplass. 
 
Mange har vokst opp med den årlige sommerferien til Danmark, og reiser tilbake også når egen familie er stiftet. Gleden er stor over å kunne dele de samme gode ferieopplevelsene man  hadde som liten med sine egne barn. Enten man vil bo med nærhet til stranden, ha panoramautsikt mot det bølgende landskapet, eller ved en sjarmerende landsby, har dansommer feriehus over hele Danmark perfekt for ferie med familie og venner. 

Bestill feriehus – få 30 % rabatt hos DFDS

DFDS er det eneste rederiet som seiler fra Oslo til København. Bestiller du ditt feriehus gjennom dansommer nå, får du 30% rabatt på sjøreisen til og fra København med DFDS.

DFDS tilbyr daglige avganger, så la ferien starte allerede om bord. Nyt den friske sjøbrisen og solstrålene på dekk mens barna koser seg i bassenget, eller la barna prøve seg som sjørøvere på skattejakt i barnas piratklubb. Kos dere sammen om bord. Uansett hvor ferden går videre våkner dere uthvilte neste morgen. 
 
Kampanjens betingelser:
  • Rabatten er gyldig til 31/3-18.
  • Gjelder for reise i perioden 1/5 – 31/8-18.
  • En deilig frokost er inkludert i perioden 22/6 – 12/8-18.
  • I din bookingbekreftelse fra dansommer får du tilgang til rabatten