Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Feriehusgleder i Danmark

Skap uforglemmelige ferieminner i Danmark

family inside holiday house

I generasjoner har nordmenn satt pris på feriene i deilige Danmark, og at vi reiser tilbake år etter år er den beste bekreftelse på dette. Danmark er hygge, nærhet, opplevelser og kvalitet. Bor du i et feriehus vil du i tillegg kunne nyte alle disse høydepunktene akkurat som det passer deg. Del feriegledene med familie og venner i et feriehus fra dansommer

Mange har vokst opp med den årlige sommerferien til vårt naboland i sør, og reiser tilbake gang på gang også når egen familie er stiftet. Hvem vil vel ikke dele de samme, fantastiske ferieopplevelsene man opplevde som liten, sammen med sine egne barn? Enten du vil bo tett på stranden på en dansk øy, mellom det bølgende landskapet i Vestjylland eller i en sjarmerende by på toppen av Danmark, så finner du feriehus i hele landet gjennom dansommer, perfekt for ferien med hele familien.

Rabatt på bilpakke med DFDS

Bestill ditt feriehus i Danmark med dansommer, og få 30% rabatt på sjøreisen med DFDS fra Oslo til København. Ferien starter allerede ombord på båten som frakter deg trygt og behagelig til danskenes hovedstad. En fin anledning til å kombinere feriehusferien med et besøk i storbyen.

Rabatten er gyldig til 31. mars 2017.

I din bookingbekreftelse fra dansommer bestiller du sjøreisen med rabatt.